Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat

Duurzaam omgaan met je innerlijke klimaat

Bewust worden van de thema's die binnen in jezelf leven, kan je helpen om te begrijpen waarom je op een bepaalde manier handelt, wandelt, communiceert, chronische spanningen hebt,…Een eerste stap is contact maken met je innerlijke wereld. Dit doen we door de verschillende onderdelen van ons zenuwstelsel aan te spreken m.b.v. ELW®. Vanuit het luisteren naar de wijsheid van je lichaam gaan we op onderzoek wat jij op dit moment nodig hebt om een stap te zetten in de richting van een duurzame(re) relatie met je innerlijke klimaat. Luisteren naar je innerlijke kompas is een vaardigheid die ook waardevol is in het kader van burn out preventie en/of herstel.Sommigen omschrijven hun ervaring met ELW ® als een vorm van actieve mindfulness.

Wat gaan we doen?

  • bewegen, zowel rustig als actief rekening houdend met ieders mogelijkheden.
  • bewust worden van onze bewegingen, houding, ademhaling, gevoelens en behoeften.
  • tijdens een aantal werkvormen gebruiken we geluid, stilte en onze eigen stem.
  • we werken zowel individueel als in groep en telkens in afstemming met jezelf en de andere deelnemers.

Wil je meer weten over de hedendaags methode emotioneel lichaamswerk®, neem dan gerust contact op: we zijn blij je te horen.

Reacties van deelnemers :

Ik koos voor een weekendje zelfzorg. Dat was het en veel meer ook. De begeleiders waren warm, deskundig, zorgend.             De sessies waren soms uitdagend, vaak bevrijdend en altijd veilig. Er kwam voor iedereen een moment dat die voelde: dit ben ik ook en dat is prima.

Ik koester de confronterende momenten die me dichter bij mijn natuur brachten en de intense verbondenheid tussen iedereen. Dat heerlijke gevoel blijft nazinderen. Ik voel me gedragen om nieuwe stappen te zetten.

Het was mijn eerste kennismaking met emotioneel lichaamswerk. Zeker niet mijn laatste.

R.G.

Magistraal dankjewel voor het afgelopen weekend. De diepste ervaringen zijn in woorden niet te vangen. Zelfs na al die trajecten, cursussen en weekenden heeft mijn lijf nog steeds heel veel heling nodig. En dat heb ik van 't weekend absoluut mogen ervaren. Dankjewel daarvoor.

N.B.

Gun je jezelf een weekend zorgzaamheid voor jouw innerlijke gezondheid/ klimaat? Kom in beweging en schrijf je in, de plaatsen zijn beperkt. We werken buiten in de natuur en in de ruime tuinzaal.

Be the change you want to see in the world.

Wanneer: We verwelkomen je graag vrijdag 15/10 vanaf 16.00u en ronden af op zondag 17/10 om 16.00u

Waar: In het prachtige Hageland, Drogenhof 51, 3210 Lubbeek : Drogenhof

Maaltijden: biologisch en vegetarisch

Begeleiding: Anik Claeys (master L.O.), Veerle Bovyn (osteopaat): trainers emotioneel lichaamswerk ®

Prijs: : € 405

  • Volpension (avondmaal vrijdag t.e.m. middagmaal zondag)
  • Overnachting op basis van twee- of driepersoonskamer
  • Alleen slapen kan volgens beschikbaarheid en mits toeslag van € 25 /nacht

Zolang Corona in ons midden is, geven we dit ook een plaats op het weekend zodat we ruimte geven aan elk deelnemer om zijn/haar unieke veiligheid te creëren.

Meer info / vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel: 0476 28 66 68 of Veerle Bovyn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0486 37 24 27

 

Workshop eigenschappen

Startdatum 15/10/2021 16:00
Einddatum 17/10/2021 16:00
Prijs per persoon €405,00
Locatie Drogenhof, Lubbeek

Wij accepteren geen inschrijvingen meer